Összes oldalmegjelenítés

hétfő, december 28, 2009

Rakott csirkemell






href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjBvvITKjBFQ2VpBAqZQUrWil3slg3_WVu6xvRhi_sSZb_Y9eUpjhZNorQF-hfAM10xXtDm8IWzAPKKzPUp_vtMTQWSv7MPxqMC6uWxa7zsisQQwFP8P0Fj9ld8qZwjhXKcn0Ke9Y3ATl4/s1600-h/rakott+csirkemell+1.jpg">
Hozzávalók:
1kg csirkemell filé
bacon szalonna
3 tojás
liszt só
ételízesítő
tej
fokhagyma
sajt 20 dkg trappista-20 dkg füstölt sajt reszelve
8 szelet csirkemell sonka
A csirkemell filét csikokra vágjuk fokhagymás tejben be áztatjuk .
Kibélelünk egy tortaformát vagy egy kör alaku jénait bacon szalonnával.
A csirkemellet megszórjuk ételízesítővel,bepanírozzuk lisztben tojásban és reszeltsajtban.
Sorba rakjuk az előzőleg kibélelt formában és csirkemell sonkával betakarom meglocsolom tejföllel.
A következő sorban újra a panírozott csirkemell következik majd a sonka és végül a tejföl.
A bacon szalonnával betakarom.A sütőben kb 40 percet sütöm.
Másnap a formából kiborítom és mint egy tortát felszeletelem.
Krumpli salátával krumplipürével eszük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése